UIT DE SECTOR 1/2


SECTORRAADSLID, IETS VOOR JOU?

Eens in de vier jaar kiest FNV Senioren een nieuwe ledenvertegenwoordiging, de sectorraad. Maar door tussentijds vertrek van enkele raadsleden is er in drie regio’s ruimte voor nieuwe geschikte kandidaten.

Vind je het leuk om mede aan het roer te staan en richting te geven aan de activiteiten binnen de sector FNV Senioren (tot aan het einde van de aanstellingsperiode in april 2023)? Kijk dan hier voor meer informatie over de functie en aanmelding!


RECHTENWIJZER SENIOREN

Heb je vragen over inkomensvoorzieningen en -regelingen zoals AOW, pensioen, loon, belasting, toeslagen, bijzondere bijstand en andere financiële zaken?

Dan kun je de antwoorden vinden in onze Rechtenwijzer Senioren. De Rechtenwijzer is speciaal door FNV Senioren gemaakt voor gepensioneerden en mensen die binnen afzienbare tijd met pensioen gaan.

FNV Senioren organiseert regelmatig webinars over de Rechtenwijzer, waarin we een toelichting geven op de inhoud en vragen van jou beantwoorden. De webinars worden op de activiteitenagenda van de FNV aangekondigd.

Deel deze pagina