UIT DE SECTOR 2/2


KADERLEDEN GEZOCHT!

Ben jij die senior die het leuk vindt om activiteiten te organiseren of om mee te praten over ouderenbeleid? Wil je een verschil maken voor senioren? Meld je dan aan als kaderlid!

In onze nieuwe folder voor Kaderledenwerving kun je lezen wat een kaderlid van FNV Senioren doet en wat wij je te bieden hebben. Bekijk de folder op fnv.nl/senioren (pdf).

Aanmelden of meer informatie opvragen kan via secretariaat.senioren@fnv.nl Wij nemen daarna contact met je op.


BLIJF BIJ MET ONZE WEBINARS

De komende maanden staan er meerdere webinars voor leden van FNV Senioren op de agenda. Een webinar is een online-themabijeenkomst die je op de computer, tablet of smartphone kunt volgen.

ERFRECHT

Op 17 maart staat de webinar ‘Erfrecht en (levens)testament’ gepland. In dit webinar staan we stil bij erfrecht en (levens)testament. Waarom zou je een testament opstellen? Waar moet je allemaal aan denken? En hoe regel je zaken voordat je wilsonbekwaam wordt? Dit webinar wordt 17 maart twee keer gehouden, van 15.00 tot 16.30 uur en van 19.00 tot 20.30 uur. Aanmelden kan op deze pagina.

OP DE AGENDA

In het voorjaar volgen meer webinars, onder andere over vrijwillige levensbeëindiging, financieel misbruik van ouderen en introductie FNV Rechtenwijzer Senioren. De data voor deze webinars zijn nog niet bekend, maar worden binnenkort hier bekendgemaakt. Hou de agenda in de gaten!

LET OP

Voor deelname aan de webinars gelden een paar ‘spelregels’. Lees die goed door op voordat je je aanmeldt voor een webinar. De spelregels vind je op deze pagina.

Deel deze pagina