FOTOWEDSTRIJD

Uitslag fotowedstrijd

HOE KOM JE DEZE PERIODE DOOR?

Een terrasje pakken, naar de kapper, een museum bezoeken: het mag weer. Laten we hopen dat het aantal corona-besmettingen verder afneemt en de samenleving blijvend van het slot kan. Aan een historische periode van verplicht thuisblijven komt daarmee langzaam een eind.

Wat is jouw tip om deze tijd door te komen en maak er een foto van, vroeg FNV Senioren aan de lezers in de Corona Nieuwsbrief van enkele weken geleden. In groten getale is er gereageerd met ontroerende, grappige en soms wazige foto’s van geboren kleinkinderen, wandeltochten, (moes-)tuinen, plekjes om je af te zonderen, stillevens, schilderijen en dieren. Allemaal hartelijke dank daarvoor! Bij de beoordeling van de foto’s heeft de jury gelet op kleurgebruik, compositie en in hoeverre inzenders zich hebben gehouden aan de opdracht, jouw beste tip om deze periode door te komen. De winnaars krijgen een leuke prijs thuis gestuurd.

De winnaar is John Eldering!

Deze foto van John is zonder begeleidend commentaar ingestuurd. Ook helemaal niet nodig, de foto spreekt voor zich!

De tweede prijs is voor Erica van der Heijden

Kwalitatief niet de beste foto, maar over deze foto met boodschap is duidelijk nagedacht.

De derde plaats gaat naar Cor van Duinen

Alles op deze foto is strak. De strepen op de weg, de paaltjes lang de kant, de bloemen op de velden. Zelfs de lucht is zo strak alsof ze net gestreken is.

Geen prijs, maar wel een eervolle vermelding is er voor:

Jesmien Kroon

Jesmien zorgt ervoor dat ze elke dag beweegt. Een foto met een mooie compositie en bijzonder kleurgebruik.

Nellie Bakker

Een verjaardagsfeestje zat er afgelopen tijd niet in. Toch zal het thuis bij de familie Bakker met al die bloemen een fleurige boel zijn geweest. En vervelen zullen ze zich voorlopig ook niet!

Deel deze pagina