SERVICE 2/3

VOOR LEDEN VAN FNV SENIOREN


Belastingservice FNV

Belastingaangifte 2020 in laten vullen of toeslagen aanvragen? Belastingservice FNV helpt je.

Wil jij je belastingaangifte 2020 nog laten invullen of heb je een vraag over de aangifte? Wil je toeslagen aanvragen of heb je een andere belastingvraag? Dan ben je welkom bij Belastingservice FNV! Voor het invullen van de belasting­aangifte kun je een afspraak maken via afspraakmakenfnv.nl of ons Contact­center: 088 – 368 0 368 (werkdagen 8.30 tot 17.30 uur). Het invullen kan telefonisch of op een van de invullocaties in het land (mondkapje verplicht). Voor inhoudelijke vragen over je aangifte of andere belastingvragen kun je mailen naar fiscalevragen@vereniging.fnv.nl of bellen met ons Contactcenter (088 - 368 0 368).


Blijf bij met onze webinars

De komende maanden presenteert FNV Senioren weer een aantal gratis webinars voor leden van FNV Senioren!

Komende maanden organiseert FNV Senioren weer interessante webinars (online themabijeenkomsten), die je thuis of elders kunt volgen op computer, laptop, tablet of smartphone. Op het programma staan webinars over onder meer de geschiedenis van het pensioen in Nederland, erfrecht en (levens)testament, de EU en Europees vakbondswerk en actievoeren toen en nu. Kijk voor meer informatie en aanmelden op deze site. De FNV geeft ook gratis digitale trainingen en workshops aan alle FNV-leden, die ook heel interessant zijn voor gepensioneerden. Neem een kijkje en meld je aan!


Gratis advies bij Wmo-aanvraag

Heb je thuiszorg aangevraagd bij je gemeente of ga je dat binnenkort doen? De begeleider Keukentafel­gesprek van de FNV kan je daarbij gratis ondersteunen.

Een begeleider Keukentafelgesprek van de FNV kan je kosteloos advies geven over de Wmo-aanvraag en het keukentafelgesprek dat daar op volgt. De begeleiders zijn telefonisch bereikbaar voor vragen en advies. Je kunt een beroep op hen doen door een mail te sturen naar seniorennoordwest@fnv.nl of te bellen met ons Contactcenter (088 - 368 0 368, elke werkdag van 08:30 – 17:30 uur).


Hulp bij letselschade

Wist je dat jij en jouw gezinsleden gratis juridische hulp van de FNV kunnen krijgen bij letselschade die door iemand anders is veroorzaakt?

Wat is letselschade? Dat is schade die is ontstaan door bijvoorbeeld een medische fout, een ongeval tijdens je (vrijwilligers)werk, mishandeling of een verkeersongeluk, zoals een fietsongeval. Het gaat daarbij om schade die is veroorzaakt door een ander. Heb je letselschade? Meld je dan bij de FNV. Onze specialisten onderzoeken of je misschien recht hebt op een schadevergoeding en staan je bij tijdens het hele proces, eventueel tot in de rechtszaal. Je kunt onze hulp inroepen via het Contactcenter (088 368 0 368) of door hier een schriftelijke melding te doen.

Deel deze pagina