LEDENVOORDEEL - TIJDELIJKE VOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE KORTING MET LEDENVOORDEEL FNV

Ledenvoordeel FNV biedt FNV-leden flinke kortingen op allerlei producten en diensten. Naast de jaarvoordelen waar je heel het jaar gebruik van kunt maken, bieden we ook tijdelijke voordelen. Deze vind je elke maand op ledenvoordeelfnv.nl. Je kunt je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat je nooit een voordeel mist!

WORD LID VAN SENIORWEB. NU MET € 5,- KORTING

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt u uw weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. Daarnaast biedt SeniorWeb computerhulp via internet, telefoon of zelfs bij u thuis! Word nu lid van SeniorWeb en betaal het eerste jaar slechts € 31,- i.p.v. € 36,-.

Dit voordeel is geldig t/m 30 november 2022

THUIS FIT WORDEN MET 20% KORTING

De afgelopen periode is het sportpatroon van veel Nederlanders veranderd. Veel meer mensen sporten nu in of rond huis. Heb jij thuis alle benodigdheden om fit te blijven? Als FNV-lid ontvang je 20% korting op verschillende cardio- en krachtapparaten en fitness accessoires van Tunturi. Kies bijvoorbeeld voor een dumbbellset om thuis krachtoefeningen mee te doen of ga voor een hometrainer of loopband, zodat je aan je conditie kan werken.

Dit voordeel is geldig t/m 30 november 2022

5% KORTING OP ALLE WITGOED APPARATEN BIJ WELHOF

Profiteer tijdelijk van extra korting boven op de scherpe prijzen van Welhof. Met dit voordeel ontvang je namelijk 5% korting op het volledige assortiment van Welhof. Welhof is de nummer 1 webwinkel op het gebied van refurbished witgoed in Nederland en België. Wasmachines, drogers, koelkasten, noem maar op. Welhof biedt het aan tegen een scherpe prijs en goede service.

Dit voordeel is geldig t/m 30 november 2022

30% KORTING BIJ WILDLANDS ADVENTURE ZOO EMMEN

Als FNV-lid profiteer je van 30% korting op de kassaprijs van € 27,50 p.p. Maak een wereldreis in één dag. Beleef Jungola, de grootste indoor jungle ter wereld. Sta in Nortica oog in oog met zwemmende ijsberen en duikende pinguïns. Of spot neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij in de Serenga Safaritruck.

Dit voordeel is geldig t/m 30 november 2022

PRIVATE LEASE EEN MAAND GRATIS

Met Private Lease bij Justlease rijd je voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe auto. Zorgeloos, want in het maandbedrag zitten de kosten voor o.a. onderhoud, reparaties, allriskverzekering en de wegenbelasting. Private lease een Peugeot 208 of 2008 en profiteer als FNV-lid van een gratis verzekeringspakket zilver óf 50% korting op verzekeringspakket goud bij Justlease.

Dit voordeel is geldig t/m 31 oktober 2022