SERVICE 3/3

VOOR LEDEN VAN FNV SENIOREN

Nieuw pensioenstelsel

Wat betekent de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen (WTP) voor jou? Laat je goed en informeren en denk en doe mee!

Het pensioenteam van de FNV houdt regelmatig online webinars en ‘live’ regionale en lokale bijeenkomsten. Zodat we kennis kunnen delen over pensioen en jou kunnen bijpraten over de stand van zaken en welke gevolgen de besluiten hebben in de uitwerking van de WTP naar de uiteindelijke pensioenregelingen.

Op www.fnv.nl/goedpensioen vind je de data van webinars en bijeenkomsten, maar ook veelgestelde vragen over de WTP, een pensioenchecklist en veel aanvullende informatie over pensioen.

Verdien 10 euro!

Als FNV-lid ken jij de voordelen van het lidmaatschap. Gun jij dat anderen ook? En wil je bijdragen aan een grotere, sterkere FNV? Nodig dan (oud-)collega’s, vrienden of familie uit om ook lid te worden. Als dank ontvang jij tien euro van ons!

Een ander uitnodigen om lid te worden kan via deze pagina. Een nieuw lid betaalt 25 euro voor de eerste vier maanden. Daarna kost een lidmaatschap voor gepensioneerden 8,88 euro per maand.

Contact met de redactie

Reageren op een artikel of heb je een vraag aan de redactie? Mail of schrijf ons.

Wil je een reactie geven op een artikel in het magazine? Of heb je een vraag aan de redactie? Mail ons dan via redactie@fnv.nl Een brief schrijven kan ook: FNV Senioren, t.a.v. Frank Smit, redactie FNV Magazine, Postbus 9208, 3506 GE Utrecht Het volgende nummer van FNV Magazine Senioren verschijnt op 17 december.

Colofon FNV Magazine Senioren

REDACTIE Lili Brouwer, Pien Heuts, Luuk Obbink, Stephan Pasman, Bart Speleers BEELD Marc Driessen, Duncan de Fey, Jeannette Schols, Milan Vermeulen, Marijn van der Waa OPMAAK Zippa grafisch ontwerp

Deel deze pagina