LEDENVOORDEEL - JAARVOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE VOORDELEN MET LEDENVOORDEEL FNV

Met Ledenvoordeel FNV profiteer je als FNV-lid van flinke kortingen op verschillende producten, diensten en uitjes die jou helpen besparen. Naast de tijdelijke voordelen worden ook jaarvoordelen aangeboden waar je heel het jaar gebruik van kunt maken. Zo kun je in heel 2021 profiteren van voordeel bij: Univé, Greenchoice, Mobiel.nl, NHA, Plutosport, Nibud, Center Parcs, 12GO Biking, DeOnlinedrogist.nl en Arval. Een aantal jaarvoordelen lichten we hieronder uit.

€ 100,- KORTING OP INSTALLATIE VAN ZONNEPANELEN

Besparen op je energierekening en je huis verduurzamen? Start dan met het opwekken van je eigen groene stroom met zonnepanelen. Greenchoice heeft nu een speciale aanbieding voor FNV-leden; een korting van € 100,- op je zonnepanelen installatie en gratis BTW-service ter waarde van € 119,-. Goed voor het milieu en je portemonnee.

GOEDE GELDVOORNEMENS? BESTEL HET NIBUD KASBOEK MET KORTING

Heb jij goede geldvoornemens? Zoals meer inzicht in je geldzaken? Uit ervaring weet het Nibud dat het bijhouden van een kasboek ervoor zorgt dat mensen minder gaan uitgeven. Als FNV-lid ontvang je daarom 15% korting op het kasboek van het Nibud.

12,5% KORTING BIJ DEONLINEDROGIST.NL

Vitamines, supplementen, verzorgingsproducten of andere drogisterij-artikelen nodig? DeOnlineDrogist.nl heeft het. Je vindt er duizenden artikelen voor jong en oud. Als FNV-lid krijg je 12,5% korting (uitgezonderd aanbiedingen, geneesmiddelen en zuigelingenvoeding). Je bestelling wordt gratis bezorgd vanaf € 20,-. Voor advies kan je altijd contact opnemen met de gediplomeerde drogisten!

10% EXTRA KORTING BIJ PLUTOSPORT

Een warme winterjas mag natuurlijk niet ontbreken in jouw garderobe! Veel winterjassen bij Plutosport zijn winddicht en waterafstotend, waardoor jij het zeker niet koud zult krijgen in de koudste tijd van het jaar. Kies jij voor een leuke parka of past een gewatteerde puffercoat jou beter? Neem een kijkje in de brede collectie van Plutosport en vind dé perfecte winterjas voor jou!

12% KORTING OP ALLE THUISCURSUSSEN

Wil jij ook iets nieuws leren? NHA biedt de voordeligste thuiscursussen van Nederland. Je kunt kiezen uit 500 cursussen zoals Boekhouden, Management, Webdesigner, Nagelstyling, Kindercoach, Gewichtsconsulent, Spaans, Fotografie, Thuiskapper en nog veel meer! Starten kan elke dag van het jaar en met behulp van de privé docent stem jij je eigen studietempo af.

MIS NIETS! SCHRIJF JE SNEL IN VOOR DE NIEUWSBRIEF OP LEDENVOORDEELFNV.NL

En kijk op de website voor de speciale maandvoordelen!

Onze jaarpartners:

image