LEDENVOORDEEL - TIJDELIJKE VOORDELEN

PROFITEER VAN AANTREKKELIJKE KORTING MET LEDENVOORDEEL FNV

Ledenvoordeel FNV biedt FNV-leden flinke kortingen op verschillende producten en diensten die jou helpen besparen. Naast de jaarvoordelen waar je heel het jaar gebruik van kunt maken, worden er ook tijdelijke voordelen aangeboden. Deze vind je terug op ledenvoordeelfnv.nl. Je kunt je ook inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief, zodat je nooit een voordeel mist!

TOT WEL 67% KORTING OP ELEKTRONISCHE PRODUCTEN!

Als FNV-lid ontvang je verschillende kortingen op geselecteerde (elektronische) producten. Jouw korting kan oplopen tot wel 67%! Of je nu op zoek bent naar een thermometer, weegschaal of bloeddrukmeter; Gezamenlijk Voordeel heeft het! Nieuwsgierig geworden? Ga naar de website voor een overzicht met alle producten waar je als lid van de FNV korting op ontvangt.

Dit voordeel is geldig t/m 28 februari 2022

25% EXTRA KORTING OP RADIATORVENTILATOREN

Als FNV-lid ontvang je bij SpeedComfort bovenop de reguliere korting nu extra 25% korting op slimme radiatorventilatoren. De SpeedComfort helpt je niet alleen bij het verhogen van comfort in huis, het helpt ook bij het realiseren van kostenbesparing. Je kamer is in de helft van de tijd al op temperatuur. Al meer dan 330.000 huishoudens gingen je voor.

Dit voordeel is geldig t/m 28 februari 2022

MET 25% KORTING NAAR ‘DAGBOEK VAN EEN HERDERSHOND’

‘Dagboek van een Herdershond’ was van 1978 tot en met 1980 te zien bij de KRO en komt nu op spectaculaire wijze weer tot leven. De spektakelmusical is in mei en juni 2022 exclusief te zien in MECC Maastricht. De fantastische cast, met o.m. Angela Schijf, Joes Brauers, Suzan Seegers en Anne-Mieke Ruyten, neemt je mee terug in de tijd. Boek nu je tickets met korting!

Dit voordeel is geldig t/m 28 februari 2022

30% KORTING OP EEN BEZOEK AAN MADURODAM

Kom deze winter naar familiepark Madurodam en beleef samen het mooiste van Nederland. Bewonder de prachtige gebouwen, ontdek de interactieve miniaturen en vlieg mee in de nieuwe spectaculaire attractie The Flying Dutchman. Tijdens de kerst is het park met duizenden lichtjes verlicht. Zo zag je Madurodam nooit. Als FNV-lid boek je entreetickets met 30% korting.

Dit voordeel is geldig t/m 28 februari 2022