SERVICE 2/3

VOOR LEDEN VAN FNV SENIOREN


Behoefte aan goed gesprek?

Heb je behoefte aan een goed gesprek, een luisterend oor of zomaar een praatje? Dan staat FNV Senioren voor je klaar. Bel of mail onze bestuurder Lili Brouwer. Je kunt Lili bereiken op tel. 06-539 42 515 of lili.brouwer@fnv.nl


Belastingservice FNV

Leden van de FNV kunnen altijd terecht bij Belastingservice FNV, bijvoorbeeld met een belastingaanvraag of hulp bij de aangifte. FNV-leden die al eerder hun belastingaangifte bij Belastingservice FNV hebben laten invullen, krijgen tot zeker 1 januari 2022 de tijd om hun aangifte over 2020 in te dienen. Een afspraak daarvoor kun je maken op afspraakmakenfnv.nl of door te bellen met ons Contactcenter: 088 – 368 0 368 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur). Afhankelijk van de coronamaatregelen vinden afspraken telefonisch of op een invullocatie plaats. Heb je een inhoudelijke vraag over je belastingaangifte, mail naar fiscalevragen@vereniging.fnv.nl (of bel met het Contactcenter). Op www.fnv.nl/belastingservice vind je meer informatie en staan belastingtips en antwoorden op veelgestelde vragen.


Blijf bij met FNV Senioren

FNV Senioren organiseert geregeld (digitale) bijeenkomsten en webinars voor haar leden. Op fnv.nl/activiteiten kun je lezen wat er komende maanden op de agenda staat. De FNV geeft ook gratis digitale trainingen en workshops aan alle FNV-leden, die ook heel interessant zijn voor gepensioneerden, bijvoorbeeld over bewegen, geldzaken en persoonlijke ontwikkeling. Neem een kijkje op fnvprofessionals.nl/workshop en meld je aan!

Deel deze pagina